Zväz chovateľov oviec a kôz na Slovensku – družstvo Vám ponúka spracovanie HACCP príručiek. Zväz pripravuje tieto príručky chovateľom už od roku 2006. Tieto príručky umožnili chovateľom vstúpiť na trh s mliečnymi výrobkami.

HACCP príručka časť 1.

Hygienická príručka na zásadách HACCP pre výrobu ovčieho hrudkového syra v salašníckych podmienkach.

HACCP príručka časť 2.

Hygienická príručka na zásadách HACCP pre výrobu a predaj výrobkov z ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach – ovčí hrudkový syr na priamu spotrebu, ovčí údený syr, žinčica, bačovská bryndza, parenice, korbáčiky. V prípade záujmu vyplňte identifikačný list a zašlite ho na zchok@orangemail.sk

Identifikačný list HACCP časť 1

Identifikačný list HACCP časť 2