Zväz chovateľov oviec a kôz na Slovensku – družstvo Vám ponúka spracovanie HACCP príručiek. Zväz pripravuje tieto príručky chovateľom už od roku 2006. Tieto príručky umožnili chovateľom vstúpiť na trh s mliečnymi výrobkami.

HACCP príručka časť 1.

Hygienická príručka na zásadách HACCP pre výrobu ovčieho hrudkového syra v salašníckych podmienkach. . V prípade záujmu vyplňte identifikačný list (nájdete ho v časti-NAŠA ČINNOSŤ-NA STIAHNUTIE) a zašlite ho na zchok@zchok.sk

HACCP príručka časť 2.

Hygienická príručka na zásadách HACCP pre výrobu a predaj výrobkov z ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach – ovčí hrudkový syr na priamu spotrebu, ovčí údený syr, žinčica, bačovská bryndza, parenice, korbáčiky. V prípade záujmu vyplňte identifikačný list (nájdete ho v časti-NAŠA ČINNOSŤ-NA STIAHNUTIE) a zašlite ho na zchok@zchok.sk